Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerben Stoel wint auto van tien mille

Geplaatst op: 18 maart 2016

“Het verhaal dat ik nooit wat win, kan de wereld uit”, lacht Gerben Stoel vrijdagochtend in de showroom van Autobedrijf Breman. Daar krijgt hij namelijk een prijs ter waarde van tienduizend euro die hij kan besteden aan een nieuwe of gebruikte auto.

Die wint hij in de APK-actie van Bosch Car Service. Tien keer per jaar gaat de prijs eruit. Klanten van Bosch Car Service die voor onderhoud in de garage zijn geweest, dingen mee naar de prijs. Een notaris trok de naam van Stoel uit 7200 namen die bij 390 vestigingen waren geweest.

Een prijs van tienduizend euro komt altijd goed uit. “Toevallig moet mijn vrouw de leaseauto inleveren. De timing is dus perfect”, lacht Stoel, die lang dacht dat hij door Germo Brok van Breman in de maling werd genomen. Na drie telefoontjes was hij echter overtuigd. En met de komst van Marnix van Veen van Bosch Car Service helemaal.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500