Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed geregeld…

Geplaatst op: 18 maart 2016

Foto's Joke Veldman

Donderdagavond was in ’t Olde Stadhuus de jaarlijkse cursus voor verkeersregelaars. Een herhaling voor vrijwilligers die het al jaren doen, maar ook voor diegene die zich voor het eerst hadden aangemeld. De cursus is in alle drie Zwartewatersteden, en in Genemuiden was het agent Luuk Sieben die de avond ging vol praten, nadat mevrouw Hilja Zomer van de Gemeente Zwartewaterland iedereen welkom had geheten.
Er was een behoorlijk opkomst en als iedereen door de avond heen komt is er weer een mooi aantal mensen erbij die voor de veiligheid gaan zorgen bij evenementen zoals Koningsdag, avondvierdaagse, Sinterklaas en de brommernacht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500