Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC 1 wint thuis van Hoonhorst

Geplaatst op: 18 maart 2016

GTC 1 won donderdag thuis van Hoonhorst dat op gelijke hoogte stond in de poule. Het was jammer dat Kees Kranenburg wegens ziekte niet kon spelen, maar Bjorn van Dieren verving hem heel sterk. Jammer genoeg moest hij in 2 maal  een 5-setter en 1 maal een 4 setter  de winst aan zijn tegenstander laten. Hij liet zien dat hij dit niveau wel benaderd.

GTC2 is een goede middenmoter in haar poule. Verwacht werd dat tegen Kampenion deze middenpositie verstevigd kon worden. Het kwam tot een puntenverdeling. Arno en Herman wonnen allebei 2 partijen en het dubbel was voor GTC2 GTC 3 speelde tegen hun naaste concurrent voor de eerste plaats in hun poule. Het team uit Hoonhorst had vorig seizoen al recht op promotie naar de 4e klasse, maar heeft hier geen gebruik van gemaakt. Voor GTC3 een zware klus om dit team van de eerste plaats af te halen.  Jammer genoeg lukte het niet om de afstand in te lopen. Ook GTC3 verdeelde de punten met hun tegenstander. Het verschil blijft dus 5 punten. GTC3 zal zich echt in moeten spannen om de eerste plaats in te nemen om te kunnen promoveren.

GTC4 staat nu op een goede middenplaats in hun poule. Er zit in dit team nog potentie om op te klimmen. Dan zullen zij gemotiveerd en met volledige teams de strijd aan moeten blijven binden, zoals ze nu gedaan hebben. Prachtig resultaat 8 tegen 2 winst. Arno Hofland won zelfs alle drie partijen.

2e klasse: GTC 1 – Hoonhorst 1 :  6 – 4

Egbert Beuzenberg        2

Pieter Beuzenberg                  3

Bjorn van Dieren            0 (invaller team 4)

Dubbel                          1

 

——————

3e klasse: GTC 2 –  Kampenion 8 :      5 – 5

Herman van Dalfsen      2

Wijnand Oudenaarden   0

Arno Withaar                 2

Dubbel                          1

——————————-

5e klasse:  GTC 3 –  Hoonhorst  :       5 – 5

Hans Hilberts                3

Aris van Ommeren         1

Leen Oudenaarden        0

Dubbel                          1

————-

 

5e klasse: GTC 4 – Tafeltennis Zwolle 14 :  8 – 2

Tom Beuzenberg           2

Corstiaan Boll                2

Arno Hofland                 3

Dubbel                          1

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500