Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op de Maarten Lutherschool zitten allemaal kanjers

Geplaatst op: 18 maart 2016

Tekst en foto's Joke Veldman

Vrijdag was op de Maarten Lutherschool de afsluiting van de kanjerweek. En dat betekende het einde van een project waar eigenlijk het hele jaar aandacht aan wordt besteed: samen werken, elkaar helpen, elkaar vertrouwen, plezier hebben en mee doen met elkaar. Ook werden er extra lessen gegeven met de ouders erbij. 

Als afsluiting was er een prachtige musical waaraan van iedere klas leerlingen mee deden. 150 kinderen verzamelden zich in de ontmoetingsruimte om te genieten van deze musical. Het ging over kwaliteiten. Er werd een echte ‘skool got talent’ gehouden met een prachtige beker als prijs compleet met jury en cameravrouw.

Verder werden  er stukjes gedaan met de nadruk op respect. Dus niet pesten, maar samenwerken en vooral plezier maken met elkaar. Juf Visser praatte het geheel aan elkaar en door alle kinderen werd er met spanning geluisterd.

Juf Schilder, die overigens op krukken liep en dat hoorde niet bij de musical, bedankte alle kinderen voor het geweldige optreden. Ze vond het zo mooi dat ze de kinderen vroeg of het nog een keer voorgedragen mocht worden, maar dan met de ouders erbij. En dat werd beantwoord met een volmondig jaaaaaa.

Wanneer dat is, wordt later bekend!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500