Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

All Stars winnen bedrijfsbadminton

Geplaatst op: 19 maart 2016

Team All Stars heeft vrijdag het Bedrijfsbadmintontoernooi gewonnen. Ze bleven Autopalace en Feentech uit Lemmer voor. Bij de niet geoefende spelers werd met grote overmacht  het team van Loodsluis winnaar, gevolgd door een jeugdig recreantenteam uit Vollenhove. Als derde eindigde Van Dijk heftrucks voor Herman de Haan en het team van Unique uitzendbureau.

“We kunnen terug zien op een sportief en blessure vrij toernooi. Na afloop was er na de prijsuitreiking nog een grote verloting waar de prijzen beschikbaar waren gesteld door de plaatselijke middenstand”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500