Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe look voor hoveniersbedrijf Johan van Dijk

Geplaatst op: 19 maart 2016

Tekst en foto's Joke Veldman

Hoveniersbedrijf Johan van Dijk heeft een grote metamorfose ondergaan. “Het was de hoogste tijd. Veel werk, maar het resultaat mag er wezen”, aldus Johan. Buiten is de bestrating aangepakt en alles is veranderd. Een totale ommekeer letterlijk en figuurlijk.

De bakken met vaste plantjes en planten staan nu allemaal in de lengte wat een veel ruimere uitstraling geeft. Aan het einde van de bakken staan nu ook alle boomsoorten lekker overzichtelijk, veel fruitbomen maar ook heesters en dennen. Johan en zijn rechterhand Wilco hebben eer van hun werk.

Het is voor de eenjarige plantjes, behalve violen nog wat te vroeg, dus ”de kleur” moet nog komen. Natuurlijk alle soorten potgrond en tuinaarde liggen weer hoog opgestapeld, want de tijd komt er wel aan. Voor de kinderen is het ook leuk als die mee komen met papa en mama want er staat een leuke picknicktafel, konijnen met jonkies, kippen in alle soorten, schapen met lammetjes, genoeg om rond te kijken.

Binnen in de zaak is ook een prachtige verandering. Zo zijn de wanden in een mooie grijze kleur met een mooie groene combinatie, de verlichting is aangepakt, alles verplaatst en een veel beter overzicht is het resultaat.
Voor de ”tuinders” in Gaellemuun natuurlijk de hoek met de vele soorten zaden, want ook dat gaat weer beginnen en meteen kun je dan je tuingereedschap mee nemen. Ook daar is een ruime sortering in. Ook hebben ze nu ”moestuingrond” voor de jonge tuindertjes onder ons, want ook die worden steeds actiever met beginnend tuinieren!
Jacolien en Ellen zijn ook reuze trots op de ruime sortering die ze nu hebben in bloemen, planten en decoratie artikelen. Voor de Paasdagen staat er een ruime keuze aan bloemstukken klaar.
Ellen liet ook even weten dat er weer een ruime sortering is aan terracotta potje. Daar is veel vraag naar bij kinderfeestjes om daar wat leuks mee te doen. Vandaag krijg iedere klant nog een leuke attentie in de vorm van een kruidenkweek setje cadeau.
Reden te over om even gezellig vandaag een kijkje te nemen bij  Hoveniersbedrijf Johan van Dijk – Hasselterdijk 5 – Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500