Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijftig collectanten op pad voor Reumafonds

Geplaatst op: 19 maart 2016

In de week van 21 tm. 26 maart is de jaarlijkse collecte voor het Reumafonds. Meer dan vijftig collectanten zetten zich in Genemuiden en aan de Kamperzeedijk  in voor een mooie opbrengst. Deze wordt voor 100% besteed aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, activiteiten voor patiënten en opkomen voor mensen met reuma.

Wetenschappelijk onderzoek zorgt voor betere diagnoses en betere behandelingen. Uiteraard is voorlichting voor mensen met reuma erg belangrijk. Het geld wordt ook ingezet om mensen met reuma activiteiten te kunnen bieden, bijvoorbeeld verantwoord bewegen. Verder wil het Reumafonds mensen met reuma met elkaar in contact brengen en voor hen opkomen wanneer dat nodig is.

Aan deze doelen wordt de opbrengst van de collecte besteed.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500