Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Afwisselende gasten Umme de Toafel

Geplaatst op: 20 maart 2016

Burgemeester Bilder, verhalenverteller Wim Nijboer, muzikant Jerry Hoekman en ondernemer Raymond van Dijk zijn op 8 april te gast in Umme de Toafel. Dat is een nieuwe activiteit van SCEG in samenwerking met Genemuiden Actueel. Ook Piet Bonthuis zit aan tafel en kijkt terug op het merkwaardige incident tijdens een concert van Toontje Lager. Bezoekers zakten destijds door de vloer van d’ Overtoom.

Op dezelfde locatie vindt Umme de Toafel plaats. Presentator Jan Blei zet daar een lokale talkshow neer met gevarieerde gasten. Raymond van Dijk praat over zijn eigen onderneming ITC en zaken doen in het buitenland. Hoekman vertelt over zijn muzikale leven en neemt ongetwijfeld de gitaar mee. Met burgemeester Bilder nemen we het reilen en zeilen van de gemeente door. Nijboer vertelt vast weer een hilarisch verhaal.

Laatste gasten worden de komende tijd nog bekendgemaakt. Umme de Toafel is gratis toegankelijk. Aanvang 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500