Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Busweiler en Roeland rijden naar tweede plaats

Geplaatst op: 20 maart 2016

Afgelopen weekend reisden springamazones Noa Busweiler en Alène Roeland af naar wedstrijden in IJsselmuiden en Staphorst. Beide amazones namen een tweede prijs mee naar huis.

Noa Busweiler en Pepperboy kwamen aan start tijdens een springwedstrijd voor pony’s in IJsselmuiden. De combinatie sprong in de klasse B categorie D/E een foutloze ronde en kreeg van de jury 72 stijlpunten. Hiermee nam zij de tweede prijs mee naar huis.

Tijdens een springwedstrijd voor paarden in Staphorst kwam Alène Roeland aan start met Davinci. In de hoge klasse M sprong de combinatie twee foutloze en snelle rondes. Met dit resultaat schreef Alène Roeland de tweede prijs op haar naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500