Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel DEK-zwemmers met persoonlijke records

Geplaatst op: 20 maart 2016

DEK zwom thuis deel 4 van het Miniorencircuit. De deelnemende verenigingen waren naast DEK: ZV Zwartsluis, ZV’44 (Zwolle) en Hera’11 (Raalte), Steenwijk 1934 en ’t Tolhekke (Steenwijkerwold). DEK kwam in deze wedstrijd met 13 zwemmers aan de start en zwom in de 18 programma’s zeven maal in de medailles: 1 maal goud (Isa Koobs), 4 maal zilver (Lennard Beens (2x), Robin van den Berg , Laurens van der Pligt) en 2 maal brons (Robin van den Berg). Er zijn 19 persoonlijke records gezwommen: de grootste verbetering is voor Michelle van den Berg (100 meter vlinderslag in 2.20.19).
Vroeg in de middag werd in Zwolle de Swimkick gezwommen waaraan voor DEK 9 zwemmers deelnamen. Naast DEK Genemuiden waren de deelnemende verenigingen: ZCU ’78 (Urk), Swol 1894 (Zwolle), ZV De Nieuwe Slag (Nieuwleusen), ZV Zwartsluis, Zignea (Emmeloord) en Deltasteur (Kampen). Hier werden 11 persoonlijke records gezwommen. Lars Tuinbeek, Daphne Breurkens en Saymiera Roosberg verdienden een medaille bij de individuele nummers en zij drieën, aangevuld met Steijn Schutten, zwommen naar een keurige derde plaats bij de estafette. De grootste verbetering was voor Herniek van Dalfsen (25 meter vrije slag in 35.41)

De totale uitslag van beide wedstrijden is te lezen op www.dekgenemuiden.com. (ook voor foto’s en filmmateriaal en veel meer informatie over (wedstrijd)zwemmen).
De volgende wedstrijd staat gepland op  zaterdag 2 april in Zwartsluis: 10-kamp (aanvang 17.15 uur). Graag tot ziens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500