Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bij Sigrid verhuist naar smederij

Geplaatst op: 21 maart 2016

Bij Sigrid verhuist naar de oude smederij aan de Markt. Daarmee is er een nieuwe invulling voor het historische pand waarin Bosch Bloemen tot aan de zomer zat. Sigrid huurt nu een locatie aan de Langestraat die te koop staat. Vandaar dat Bij Sigrid open stond voor een verhuizing. “Soms komen er onverwachts kansen op je pad. Kansen die ook heel spannend zijn. Je kunt ze grijpen of laten gaan. Wij gaan ‘m grijpen”, laat Sigrid weten in haar digitale nieuwsbrief.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Bij Sigrid verhuist naar smederij

  1. Henk Eenkhoorn schreef:

    Dit is de oude smederij van Age Blom waar ik in mijn school jaren van 1948 tot 1948 heb gewerkt op Zaterdag morgen. Age zijn zoon was Jan Willem Blom. Age was ook lid van het Fanfare Korps “Ons Genoegen” Ik was ook lid van het korps.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500