Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider Hoffotografen

Geplaatst op: 23 maart 2016

Deze foto maakte Erik Eenkhoorn vorig jaar van het Koningspaar. Tekst: Joke Veldman

Koningsdag is dit jaar in Zwolle. Het belooft een prachtige dag te worden: om nooit te vergeten.

Als aandenken aan dit koninklijk bezoek verschijnt er een uniek fotoboek met de titel ‘Zwolle kleurt oranje’. Het zal druk zijn met alle pers. Aan onze fotografen van Genemuiden Actueel, Erik Eenkhoorn en Pieter Polman, de eer om daar ook tussen te mogen staan en ons Koningspaar hopelijk vaak voor hun lens te krijgen.

Erik had vorig jaar al de eer om er bij te zijn als fotograaf, bijgaande foto van het Koningspaar is ook door hem genomen. Dit jaar gaan de twee dus samen op pad en we zullen zeker veel prachtige foto’s zien verschijnen als het zover is!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500