Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas heeft tweede verdieping

Geplaatst op: 24 maart 2016

Tekst en foto's: Joke Veldman

Dorcas is uitgebreid en hoe. Aan beide kanten van de zaak, die toch al groot was, is er nog een verdieping bijgekomen.

Voorzitter Gerrit Bredewout was vanmorgen aanwezig en vond het leuk dat er foto’s gemaakt werden, want volgens hem was dat nog niet gebeurd na de verbouwing. Een klusgroep van ongeveer vijftien ouderen is megadruk geweest met slopen, timmeren, schilderen enz.. en aangezien deze mensen met mooi weer liever gaan fietsen of vissen was het in deze periode een mooie tijd om er aan te beginnen.

Dankzij veel sponsoren kon dit allemaal gebeuren. Zo is er onder meer maar liefst 300 vierkante meter vloerbedekking gratis gekregen en  gelegd. De sterke kant is volgens Bredewout een afwisselend assortiment, de netheid zoals alles staat en een super schone zaak.

De uitspraak van een bezoeker ‘V&D gesloten en Dorcas open’ is wel een beetje waarheid, want het lijkt bij Dorcas meer op een warenhuis dan een kringloop. Je kunt er je complete huisinrichting vinden, inclusief baby uitzet en kleding voor het hele gezin.

De 70 vrijwilligers zijn ontzettend trots en daar hebben ze alle reden toe, zo ook Jacob, Harm en Muhammed die samen even op de foto gingen vandaag. Zeer zeker de moeite waard om eerdaags een bezoek te brengen aan deze prachtige vernieuwde zaak.

Dorcas- Schering 35-Genemuiden.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500