Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maak kennis met tennis

Geplaatst op: 25 maart 2016

Zaterdag 2 april 2016 organiseert Tennisvereniging ’t Eerste Wittien uit Genemuiden haar jaarlijkse Open Dag! Van 10.00 tot 14.00 uur kan iedereen de tennissport op zijn of haar manier beleven. Jong en iets minder jong kunnen kennis maken met de mogelijkheden die deze enthousiaste vereniging biedt.

De professionele tennisleraren van tennisschool NDO uit Harderwijk zijn aanwezig en zullen doorlopend trainingen verzorgen. Ook wordt er een ongedwongen toernooi georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Tennis kan door het hele gezin worden beoefend, vanaf 6 jaar kunnen jeugdspelers starten. Een speler kan zelf beslissen of hij of zij recreatief wil spelen of mee wil doen aan de onderlinge toernooien. Genemuiden is ook actief tijdens de regionale KNLTB competitiewedstrijden, tijdens de open dag zullen de diverse dames- en herencompetitieteams op de foto worden gezet. Kortom veel bedrijvigheid op de vier met kunstgras belegde tennisbanen.  Dit jaar is voor ’t Eerste Wittien een bijzonder jaar, de vereniging bestaat maar liefst 40 jaar! Naast de jubileumdag later in het seizoen, zullen er tal van activiteiten in het kader van dit lustrum worden georganiseerd. Tijdens de open dag introduceert men aantrekkelijke acties voor nieuwe leden! Kom langs op zaterdag 2 april op het tennispark in Genemuiden (hoek Sportlaan / Pr. Claussstraat). Welkom! www.eerstewittien.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500