Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub ligt uit de districtsbeker

Geplaatst op: 26 maart 2016

Foto's Erik Eenkhoorn

Sportclub Genemuiden is zaterdag in de districtsbeker uitgeschakeld door VV Groningen. De derdeklasser uit Groningen boog een 1-0 achterstand om tot 2-3. En op die uitslag viel niet zo heel veel af te dingen. “Het is ons gelukt om het seizoen nog erger te maken. Er staat een ploeg zonder vertrouwen. Het lijkt net alsof we niet meer kunnen voetballen”, zei Martijn Jansen na afloop. Beluister het interview onderaan deze pagina.

VV Groningen is een derdeklasser met wel wat bekende namen in de gelederen. Patrick Lip maakte voor rust de 1-0 en raakte daarna nog een keer de lat, waarna het leek alsof de bal duidelijk de doellijn passeerde.

Goedhart (bekend van Harkemase Boys, ONS en ACV) maakte nog voor rust de 1-1. Na 70 minuten zorgde Salvo voor de 1-2 en vlak voor tijd maakte Walstra de 1-3. Job van Dalfsen raakte in blessuretijd nog de lat. Dat had hij bij een 1-1 stand ook al gedaan. Jasper Bremmer maakte er daarna nog 2-3 van.

Op het duel kwam ook een behoorlijke politiemacht af, vanwege vervelend gedrag van meegereisde Groningers. Dat zorgde onder meer voor onrust op de tribune.

Gert Jan van den Berg sprak na afloop met Martijn Jansen. Beluister het interview via deze link.

Martijn Vv GRONINGEN

Gepubliceerd door Erik Driessen

9 thoughts on “Sportclub ligt uit de districtsbeker

 1. Suporter2 schreef:

  Dacht in eerste instantie dat het ging om 2 vervelende oude supporters van genemuiden. Deze drukten een bezoeker omver

 2. Supporter schreef:

  Ik stel voor om de rest van de competitie af te maken met de beloften van sc Genemuiden ,deze jongens winnen nog wedstrijden van tweede en eerste klassers .En dat dat met goed voetbal combinaties leuke aanvallen goed verdedigen en zeker niet onbelangrijk een portie enorme vechtlust.Zet hier Andre de boer als trainer bij ,en dan weet ik zeker dat klasse behoud een zekerheid is,karakter is sc altijd hun sterke punt geweest en dat willen wij weer terug .

 3. Gellemun schreef:

  Gister was de slechtste van de laatste 10 jaar. Maar moeten we het niet ergens anders zoeken dan bij trainers en spelers? Als er zovel geld word verspeelt aan trainers en spelersaankopen waar we niks aan hebben. Twijfelt de tc man dan niet aan zichzelf? Of moeten we iets anders gaan verzinnen om hem dat duidelijk te maken.

 4. Supporter schreef:

  SC zakt als een kaartenhuis in elkaar door sommige mensen die zich SPORTCLUPPER noemen .

 5. Van Braam schreef:

  De spelers moeten in de spiegel kijken Ik stop met sponsor

 6. Henk schreef:

  Het is toch diep diep triest wat de eerste selectie en tc dit jaar laatit zien ?Maar wat te zeggen van een bestuur die met de winter niet in grijpt? Welke kant willen ze op wat voor beleid zit hier achter ?Maar een beetje aanrommelen en kijken waar het schip strand?Nou ik verspel u bij deze ,met het programma wat er nu nog komt en met de instelling van de jongens die nu zo af en toe naar de goede kleur toe spelen ,volgend jaar eerste klas dat is niet zo moeilijk.Als het niet goed zit binnen de selectie en we gaan niet voor elkaar door het vuur net als tege ADO dan kunnen wij het vergeten .Bestuur en tc jullie zijn hier verantwoordelijk voor BEDANKT !!!!

 7. Bezoeker schreef:

  Het was voorheen een topploegnu een tobploeg

 8. Gen schreef:

  Ga vooral zo door tc op naar de eerste klasse

 9. Supporter schreef:

  Hoe diep moeten we zinken?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500