Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub ligt uit de districtsbeker

Geplaatst op: 26 maart 2016

Foto's Erik Eenkhoorn

Sportclub Genemuiden is zaterdag in de districtsbeker uitgeschakeld door VV Groningen. De derdeklasser uit Groningen boog een 1-0 achterstand om tot 2-3. En op die uitslag viel niet zo heel veel af te dingen. “Het is ons gelukt om het seizoen nog erger te maken. Er staat een ploeg zonder vertrouwen. Het lijkt net alsof we niet meer kunnen voetballen”, zei Martijn Jansen na afloop. Beluister het interview onderaan deze pagina.

VV Groningen is een derdeklasser met wel wat bekende namen in de gelederen. Patrick Lip maakte voor rust de 1-0 en raakte daarna nog een keer de lat, waarna het leek alsof de bal duidelijk de doellijn passeerde.

Goedhart (bekend van Harkemase Boys, ONS en ACV) maakte nog voor rust de 1-1. Na 70 minuten zorgde Salvo voor de 1-2 en vlak voor tijd maakte Walstra de 1-3. Job van Dalfsen raakte in blessuretijd nog de lat. Dat had hij bij een 1-1 stand ook al gedaan. Jasper Bremmer maakte er daarna nog 2-3 van.

Op het duel kwam ook een behoorlijke politiemacht af, vanwege vervelend gedrag van meegereisde Groningers. Dat zorgde onder meer voor onrust op de tribune.

Gert Jan van den Berg sprak na afloop met Martijn Jansen. Beluister het interview via deze link.

Martijn Vv GRONINGEN

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500