Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Biezen heet nu Zin!

Geplaatst op: 30 maart 2016

De Biezen heeft vanaf nu Grand Café ZIN. De uitbaters mochten op last van de curator de oude naam niet langer gebruiken. En misschien past de naam ook wel beter bij het concept, denkt Dennis Eggen. “We merkten dat mensen zich nog steeds bezwaard voelden om bij ons een kopje koffie te komen drinken of een borreltje te komen halen. Dit deed ons besluiten om de naam restaurant er voor weg te halen en er een Grand Café van te maken.”

“Dit betekent niet dat u bij ons niet meer terecht kunt voor een diner zoals sommigen van jullie in de laatste weken al van ons gehad hebben, maar het duidt juist op een aanvulling. Wij hopen met de formule van een Grand Cafe meer bedrijvigheid te creëren door een leuke lunchkaart en met doordeweeks een speciale kaart voor de ‘’snelle’’ hap. Zodat u ook bij ons Grand Cafe aan het juiste adres bent als u geen ZIN heeft om te koken maar ook geen ZIN heeft om ‘’luxe’’ uit eten te gaan”, aldus Eggen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500