Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters strijden om oerlelijke beker

Geplaatst op: 31 maart 2016

Op vrijdagavond 1 april vindt weer de jaarlijkse biljartinterland plaats tussen de biljartverenigingen Het Zwartewater en Kamperzeedijk. Al vele jaren wordt deze wedstrijd gespeeld en altijd op het scherpst van de snede. Wisten de Zeediekers jarenlang de slag te winnen, vorig jaar was het Het Zwartewater dat een zwaarbevochten zege uit het vuur wist te slepen.

Zoals elke keer wordt er ook nu weer om de “Cup met de grote oren” gespeeld, maar de eer om weer een jaar lang als winnaar te boek te staan, is voor beide clubs vele malen belangrijker dan de oerlelijke beker.

Ditmaal moeten de Genemuidenaren zich in het hol van de leeuw aan de Zeediek wagen, namelijk in het omni-stadion de Driester, alwaar ze een warm onthaal te wachten staat.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500