Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw concept Belt slaat aan

Geplaatst op: 31 maart 2016

Temperaturen die richting de 20 graden gaan en watersporters die hun boot in het water laten. Dat betekent dat Restaurant de Belt zich ook langzaam klaar maakt voor het seizoen. De paasdagen waren een goed voorteken. “We hebben de beste Pasen sinds jaren gedraaid…”, zegt Ronnie Busscher in het bekende restaurant aan de Arembergergracht.

De zaak draaide toch al een mooi jaar. Vorig jaar introduceerde Restaurant de Belt een nieuw concept en dat is aangeslagen. “Je krijgt bij ons een driegangendiner voor 25,75 euro. Wij krijgen veel positieve berichten over wat we voor dat bedrag aanbieden. En mensen vinden het prettig dat ze vooraf weten hoe hoog de nota is, al bepaal je die deels zelf nog door de consumpties natuurlijk. We trekken met dit concept ook een jonger publiek en mensen die de zaak nog niet kennen.”

De recensies zijn kortom goed, ook op de beruchte recensiesites op het internet trouwens. “Wij gebruiken veel verse gerechten en kiezen voor goed vlees. De prijs-kwaliteitverhouding is bij ons goed. Sinds kort hebben we bovendien een nieuwe kok en die bevalt ook prima. Hij werkt graag met de producten waarvoor wij kiezen. Dat was de reden waarom we met elkaar in zee zijn gegaan.”

Onderdelen van het vaste bedrag zijn soep of een warm of koud voorgerecht, vis of vlees als hoofdgerecht en ijs na. Daarvoor kiezen met het mooie weer vermoedelijk extra veel mensen. Dat het KNMI maar gelijk mag hebben.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500