Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het is lente!

Geplaatst op: 1 april 2016

Tekst John Poot

De afgelopen week werd het al gemeld: we krijgen een mooi lente weekend. Zaterdag hebben we veel zon en zondag wordt het zacht met wel meer bewolking.

Vanavond en vannacht drijven er wat wolkenvelden over maar vanuit het zuiden komen er ook weer opklaringen. De wind komt uit een zuidoostelijke hoek en is windkracht 2. Zaterdag er veel ruimte voor de zon, de wind komt uit het zuidoosten en zorg voor zachte lucht, er kan wel wat hoge sluierbewolking aanwezig zijn. De temperatuur zal rond de 13 graden zijn.

Zondagnacht trekt een storing over die zorgt voor meer bewolking waar af en toe een druppel uit kan vallen, maar er is ook ruimte voor de zon maar wel minder dan zaterdag. De temperatuur is wel hoger rond de 16 graden. Wel staat er zondag meer wind een windkracht 3 tot 4 uit het zuiden.

De dagen na het weekend, geregeld zon met af en toe een bui.

 

Tijdens droog en warm weer kunnen mensen ook weer last krijgen van pollen vooral de katjes bij de berken kunnen deze dagen in de lucht komen. In onze omgevingen wordt er dit weekend redelijk veel pollen gemeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500