Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water bij Leger des Heils

Geplaatst op: 1 april 2016

Zondag 10 april zal het bekende gospelkoor Living Water haar medewerking verlenen aan de geloofsontmoeting van het Leger des Heils.  

Living Water is een gospelgroep uit Genemuiden. Het koor is ontstaan vanuit een gelegenheidskoor en sinds 28 juni 1988 een zelfstandig interkerkelijk koor. Living Water bestaat uit ruim 70 enthousiaste leden, tussen de 25 en 65 jaar, die met elkaar God willen eren, loven en prijzen.

De geloofsontmoeting zal worden geleidt door majoor Albert Muller. Het thema is ‘Ik wil het’. Majoor Albert Muller hierover; “Het leven is soms een wisseling van macht en onmacht, hoop en wanhoop. Het zijn onze vragen tegenover Gods antwoord”. Muller zal spreken n.a.v. Marcus 1:40-42.

Het Leger des Heils organiseert in Genemuiden sinds ruim een jaar om de twee weken zogenaamde geloofsontmoetingen. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en zijn vooral voor mensen die wél gelovig zijn, maar door omstandigheden niet meer of weinig naar een kerk gaan.  De volgende stap die het Leger in Genemuiden wil zetten is om door de weeks een koffiehuis te openen waar mensen welkom zijn en in een gezellige sfeer anderen kunnen ontmoeten.

De geloofsontmoeting met het gospelkoor is op zondag 10 april in de grote zaal van d’Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Aanvang is om 17.00 uur! Toegang vrij!

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500