Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eekhoff als eerste terug op het Havenplein

Geplaatst op: 2 april 2016

Nils Eekhoff was zaterdagmiddag als eerste terug op het Havenplein en was daarmee de sterkste junior in de Omloop van Noordwest Overijssel. Een wedstrijd die onder bijna ideale omstandigheden werd verreden, waardoor de renners eerder dan gepland terug waren in  Genemuiden.

Eekhoff is een sterke junior die al meerdere goede uitslagen heeft verreden. In de Kop van Overijssel toonde hij aan waarom. Hij demarreerde in de laatste kilometers uit een kopgroep van vier en wist die met een paar honderd meter voorsprong te behouden. En zo kon hij de armen strekken op de Oosterkaai.

Daarmee kwam een einde aan een prachtige dag wielersport in en rondom Genemuiden. Dat merkte ook wethouder Visserman, die niet alleen het startschot loste maar ook in een volgauto meereed. Op het Havenplein wachtten behoorlijk wat kijkers de renners op.

foto’s John Poot

IMG_7481

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500