Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel diploma’s uitgereikt in Bestevaer

Geplaatst op: 2 april 2016

Na maanden goed geoefend te hebben was het afgelopen zaterdag zover. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen.

Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden voor diploma A:

Aaron Meijwaard, Agea van Dijkhuizen, Anna Louisa Evers, Annelien van de Ridder, Anouk Heutink, Betran Timmerman, Brigith Beens, Christa van de Bruinhorst, Eljaco Postma, Emily Diender, Evi Flier, Fien lok, Gerayno, Ilze Tanghe, Jacolien van de Berg, Jasmijn Teunissen, Jesse Kip, Johannes van Dijk, Johannes van Dijk, Jorn van Asselt, Judah van den Berg, Juul Breman, Lieke van Dijk, Lisa Pruim, Lisa ter Steege, Niels Mulder, Raichiano Lourens, Ryan Beens, Sander Meiresonne, Sander Voorhoorst, Siebe Vos, Sophie Kamp, Thijs Kasper, Thirza van de Bruinhorst, Willem Baarssen, William de Haan.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Alicia Kloen, Cas van Weeren, Esther Francke, Jet Aagje Zus de Jong, Joanne de Graaf, Jolien Venema, Jort Beumer, Laurien Winters, Milan Hoogeveen, Milan Tuinman, Mirte Kranghand, Nick Kootstra, Niels van Dijk, Ravza Baspinar, Roel Venema, Roos Groothuis, Sanne Prins, Stijn Jansen, Twan Hoogeveen, Xander Hammer.

diplzwem1

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500