Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Recreanten EGSV knallen in Zwolle

Geplaatst op: 4 april 2016

Afgelopen zaterdag organiseerde WRZV Landstede Zwolle “spring in the Air” 2016. Dit is een speciale wedstrijd voor recreanten en teams die zich niet hebben weten te plaatsen tijdens de Overijsselse kampioenschappen.  Uit alle provincies kon men zich inschrijven. EGSV deed in de ochtend mee met 12 recreatie teams. De alle jongste deelnemers van EGSV lieten hier hun allereerste acro wedstrijd zien.

De oefeningen mochten zelf gemaakt worden en zagen er prachtig uit. EGSV mocht dan ook tijdens de prijsuitreiking met 4 teams op het podium staan! Roos Kattenberg en Roos van Dalfsen pakten bij de junioren duo’s het zilver. Nelise Leusink en Floor van Dijk pakten bij de senioren duo’s het brons en bij dezelfde categorie pakten Jennieke timmerman en Nina Kolk zelfs het goud! Bij de trio’s wisten Wilona Kroes, Jodie Vermeer en Jayla Rook het brons te pakken. Ook de andere teams hebben het fantastisch gedaan!

In de middag wedstrijd waren de selectieteams van EGSV aan de beurt. 3 teams van EGSV hadden zich door blessures en ziekte niet weten te plaatsen dus konden ze het seizoen bij deze wedstrijd alsnog afsluiten.  Lana en Joyce, wat normaal een trio is, lieten samen een prachtige oefening zien. Helaas zat er een kleine fout in één van de elementen waar ze streng door afgestraft werden. Het trio Maran Eenkhoorn, Nena de Lange en Lindy van Dijk  hadden dit seizoen veel kans om ver te komen maar moesten zich de vorige wedstrijd afmelden omdat Maran ziek was. Zaterdag wisten ze dit nog een klein beetje goed te maken door een mooie oefening neer te zetten, dit werd beloond en daarom mochten ze het zilver in ontvangst nemen. Als laatste duo waren Laura Heij en Ronja Kubbenga aan de beurt. Deze twee dames moesten in een groot deelnemersveld van 17 teams een perfecte oefening neerzetten. Dit lukte want de oefening was foutloos en perfect en daarom mochten de dames het goud in ontvangst nemen.  Met 6 podiumplaatsen keerde EGSV trots terug naar Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500