Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewonersavond over energiezuiniger maken woning

Geplaatst op: 6 april 2016

Op dinsdagavond 12 april vanaf 19:00 uur organiseert DCZ-Zwartsluis in samenwerking met de Gemeente Zwartewaterland weer een bewonersavond voor alle inwoners van Zwartsluis en omstreken die geïnteresseerd zijn in het energiezuiniger maken van hun woning en/of het verhogen van hun wooncomfort.

DCZ wil eigenwoningbezitters aan de hand nemen en van A tot Z ontzorgen op het gebied van verduurzaming. En dat kan al heel klein beginnen, door bijvoorbeeld te kiezen voor energiezuinige verlichting, door de spouwmuur te laten isoleren, maar ook op het gebied van zonnepanelen, HR++ of HR+++ glas en zelfs verbouwingen bent u bij DCZ aan het juiste adres.

Energieadviseur Egbert Brouwer kan, met zijn bouwkundige achtergrond, als geen ander beoordelen hoe u uw woning naar label B of zelfs A kunt brengen. En dat hoeft niet gepaard te gaan met grote investeringen ineens. U kunt samen met Egbert tot een gericht persoonlijk plan van aanpak komen. DCZ laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is en ervaringen van bewoners die u voorgingen zullen worden gedeeld. Ook wordt toegelicht welke mogelijkheden er zijn om maatregelen uit te voeren met behulp van zeer interessante energiebepaarleningen.

DCZ heeft bovendien een speciale actie in petto: zij geven 50 gratis Energiescans t.w.v. € 60,00 cadeau

Kom langs op dinsdag 12 april 2016 (inloop vanaf 18:45 uur) in ‘De Sluuspoort’ of meld u vandaag nog aan via www.dcz-zwartsluis.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500