Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Outlet in feesttent terug van weggeweest

Geplaatst op: 6 april 2016

Er is dit jaar weer een outlet in de feesttent van de Oranjevereniging. Op zaterdag 23 april stunten lokale winkeliers met mooie aanbiedingen in de tent op het Havenplein.

Jarenlang was dit evenement een groot succes, maar daarna ging de outlet op in een combinatie met een kunstmarkt die op de zaterdag voor Koningsdag werd gehouden. Verschillende winkeliers lieten echter weten dat ze dit jaar weer een outlet wilden organiseren.

Vervolgens bleek dat er veel belangstelling is onder de middenstand, zodat een oude traditie in ere wordt hersteld. Dit betekent dat op zaterdag 23 april koopjesjagers tussen 10.00 en 16.00 uur naar de feesttent moeten komen. Later meer over de deelnemende winkeliers!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500