Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boten uit berm, gemeente gaat maaien

Geplaatst op: 7 april 2016

Eigenaren worden verzocht hun boot uiterlijk 1 mei 2016 uit de bermen weg te halen of in het water af te meren. Dit omdat de gemeente de bermen gaat maaien. Alle vaartuigen en andere obstakels die op 1 mei 2016 niet zijn verwijderd of afgemeerd, worden afgevoerd. Ook boten die geheel of gedeeltelijk onder water liggen, moeten voor deze datum verwijderd worden.

De eigenaren kunnen hun afgevoerde eigendommen tegen betaling van de verwijderingskosten weer ophalen. Wanneer de eigenaren zich niet melden, worden de boten verkocht of vernietigd. De ontvangen koopsommen vervallen in dat geval aan de gemeente Zwartewaterland.

Van 1 mei tot 1 november 2016 moeten de bermen vrij blijven van boten en andere obstakels.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500