Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duinkerken en Van Lente weg bij Sportclub

Geplaatst op: 7 april 2016

Olivier Duinkerken en Ryan van Lente vertrekken bij Sportclub Genemuiden. Dat maakt de club donderdagavond bekend. Frank Kuurman blijft juist bij Genemuiden. Hij heeft een sterk seizoen bij het tweede elftal gespeeld en heeft bovendien bij onder meer Staphorst al veel ervaring opgedaan. Kuurman debuteerde afgelopen weekeinde al tegen Harkemase Boys.

De jonge Olivier Duinkerken is voor zijn studie verhuisd naar Groningen. Daarom geeft hij er de voorkeur aan om daar een club te vinden, ondanks dat Sportclub hem graag wilde behouden. Duinkerken speelt in de A1 en maakte vorig seizoen een paar keer indruk bij het eerste elftal.

Genemuidenaar Ryan van Lente maakt volgend jaar ook geen deel uit van de eerste selectie. Hij heeft daar drie seizoen bijgezeten en kwam in totaal 27 keer aan spelen toe. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging voor volgend seizoen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Duinkerken en Van Lente weg bij Sportclub

  1. Verontrustende Supporter schreef:

    Goedemiddag.

    Ik wil graag even reageren, Hierboven staat dat Ryan op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging maar is het niet zo dat hij op zoek MOET naar een nieuwe uitdaging? Heeft deze jonge jongen wel de juiste begeleiding gehad zodat hij tot een vaste waarde kon uitgroeien, Ik denk het namelijk niet. Ryan moet dus ruimte maken voor Muis, van der Molen en Kooij die er al zit. Het verloop in de selectie is dit jaar wel erg groot 9 spelers die weg gaan of moeten en tot nu er 4 voor terug. wordt Sc Genemuiden zo een handelshuis en gaat de indentiteit van de vereniging achteruit.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500