Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duinkerken en Van Lente weg bij Sportclub

Geplaatst op: 7 april 2016

Olivier Duinkerken en Ryan van Lente vertrekken bij Sportclub Genemuiden. Dat maakt de club donderdagavond bekend. Frank Kuurman blijft juist bij Genemuiden. Hij heeft een sterk seizoen bij het tweede elftal gespeeld en heeft bovendien bij onder meer Staphorst al veel ervaring opgedaan. Kuurman debuteerde afgelopen weekeinde al tegen Harkemase Boys.

De jonge Olivier Duinkerken is voor zijn studie verhuisd naar Groningen. Daarom geeft hij er de voorkeur aan om daar een club te vinden, ondanks dat Sportclub hem graag wilde behouden. Duinkerken speelt in de A1 en maakte vorig seizoen een paar keer indruk bij het eerste elftal.

Genemuidenaar Ryan van Lente maakt volgend jaar ook geen deel uit van de eerste selectie. Hij heeft daar drie seizoen bijgezeten en kwam in totaal 27 keer aan spelen toe. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging voor volgend seizoen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500