Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidense runt brocantezaak in de polder

Geplaatst op: 7 april 2016

Op zondag 17 april wordt door Claire’s Brocante & Vintage een brocante lentefair gehouden. Op het terrein en in de sfeervolle winkel aan de Marknesserweg 1 C in Emmeloord kunnen bezoekers van 11.00 tot 17.00 uur snuffelen tussen allerlei brocante spullen. Eigenaresse is de in Genemuiden geboren Harma Post.

“Het afgelopen jaar was op vele fronten een bewogen jaar waardoor we geen brocante fair hebben kunnen houden. Zelf heb ik wel andere fairs bezocht en heb daar vele ideeën opgedaan. Zo zal op de brocante lente fair vanuit een oldtimer HY Citroen door Monibarista de meest lekkere koffie worden geserveerd, kunnen kinderen worden vermaakt door de dames van Droomevenementen en hebben we naast alle 25 brocante stands verschillende proeverijen. Alles vindt plaats in de fruit boomgaard achter de winkel. Hopelijk zijn de bomen dan mooi gesluierd in de bloesem en laat de zon zich schijnen. ”, aldus Harma Post.

Ook dit jaar zullen bijvoorbeeld No Milk Today, Natuurlijk Brocante, Sanfleur, Lavendel & oud kant en restaurant Le Mirage niet ontbreken. Daarnaast zal er een grote koepeltent in brocante uitvoering op het terrein geplaatst worden, evenals dat men kan snuffelen in tweedehands boeken en oude schoolplaten. Zowel jong als oud kunnen zich op deze brocante lente fair vermaken.

“Bij voorgaande brocante fairs waren ruim 1200 bezoekers. De reacties waren destijds zeer positief. Gezien de verscheidenheid aan standhouders, de prachtige entourage, gratis toegang en laten we hopen dat het mooie weer deze brocante fair  weer uniek zal maken”, aldus Harma Post.

De brocante winkel van Claire’s Brocante & Vintage is gevestigd in een sfeervolle bloemenkas (voorheen tuincentrum Lassche) aan de Marknesserweg 1C te Emmeloord.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500