Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Genemuider talkshow’ in d’ Overtoom

Geplaatst op: 7 april 2016

SCEG en Genemuiden Actueel organiseren vrijdagavond in d’ Overtoom de Genemuider talkshow ‘Umme de Toafel’. Presentator Jan Blei voelt dan onder meer burgemeester Bilder, ondernemer Raymond van Dijk (over zaken doen met het buitenland en wellicht Sportclub) en piloot Herman Mateboer aan de tand. Zij vertellen over hun vak en hun passie.

Piet Bonthuis kijkt terug op de hectiek rond het legendarische optreden van Toontje Lager in d’ Overtoom, waarbij verschillende bezoekers door de vloer zakten. Dat leverde een behoorlijke rompslomp op. Verhalen van een heel ander soort vertelt Wim Nijboer en Jerry Hoekman vertelt tenslotte verhalen over en met zijn gitaar. Ook belooft hij een verrassend optreden met Mateboer, die naast de bestuurdershendel ook overweg kan met een trekzak.

De avond in de kantine van d’ Overtoom begint om 20.00 uur. De toegang is uiteraard gratis. Bezoekers kunnen uiteraard ook vragen stellen aan de gasten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500