Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maarten Lutherschool eet het beter

Geplaatst op: 7 april 2016

De Maarten Lutherschool eet het beter…in groep 8 was een klassenlunch en in groep 6 ging het ‘over de tong’. “Met groep 8 hebben we genoten van een heerlijke gezonde lunch, dit natuurlijk aan de hand van de schijf van 5! Daarna zijn de leerlingen bezig gegaan met het maken van een reclameposter voor de lekkerste gezonde lunch! Hier kan een prijs mee gewonnen worden, spannend… We wachten af of we winnen!”, aldus de school.

“Groep 6 is ook bezig geweest met de schijf van 5, maar zij zijn meer smaakproeven gaan uitvoeren. Zo hebben we geleerd dat er vijf smaken zijn, namelijk: zoet, zuur, zout, bitter en umami! Wat een kanjers zijn het, want echt iedereen is heerlijk aan het proeven geweest! En dat getuigt toch wel van LEF!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500