Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorjaar in de winkel bij Jansen Mode

Geplaatst op: 7 april 2016

Tekst en foto's Joke Veldman

Het voorjaar liep vandaag bij Margina Jansen door de zaak. Vanaf tien uur werd er een prachtige voorjaarscollectie geshowd door Jentje Bos en Emmaly van Dijk. Het was al druk in de zaak voordat ze begonnen en het werd een gezellige ongedwongen doorlopende show. 

Onder het genot van koffie met wat lekkers zagen de klanten een mooie kleurrijke collectie voorbijkomen. Dit alles in samenwerking met prachtige hoeden van ’t Hoedenkabinet en Schoen- en Beenmode van Jaqualien. Bloemen en lekkers kwam van De Boeketterie.

Eigenaresse Margina Jansen en Gea Kolk waren druk met iedereen te woord te staan en ze waren zeker van plan deze spontane shows een paar keer per jaar te gaan doen.
Bent u nu niet in de gelegenheid geweest om de show te bezoeken, en ziet u toch iets wat eigenlijk in uw kast moet hangen, dan bent u natuurlijk het komende weekend ook van harte welkom bij Jansen Mode Langestraat 60 in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500