Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mevrouw Koldenhoven bereikt een respectabele leeftijd

Geplaatst op: 8 april 2016

Foto Tineke Buitink (breman.net)

Harmpje Koldenhoven-Duiveman viert vandaag haar 95e verjaardag. Burgemeester Bilder feliciteerde haar vanochtend met deze respectabele leeftijd.

Op 6 april 1921 werd Harmpje Duiveman geboren in Kampen. Zij groeide daar op in een gezin met 3 kinderen. Tijdens een Koninginnedag leerde zij Harrie Koldenhoven kennen. Harmpje en Harrie trouwden in 1945 en runden samen een paardenslagerij. Ze kregen 5 kinderen. Naast de zorg voor haar gezin en het werk in de slagerij zorgde ze ook voor haar vader.

Het Welfarewerk bij het Rode Kruis heeft haar altijd aangetrokken en daar was zij dan ook wekelijks voor in de weer. Harmpje woont nu al ruim 10 jaar met plezier in haar huisje aan Den Heuvel 21. Haar dochter woont ook in Genemuiden en ze heeft 10 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen.

Zij kijkt uit naar het feestje dat zij in de Kaaihof gaat vieren!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500