Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekend weerbericht

Geplaatst op: 8 april 2016

(door John Poot) Vanavond en vannacht hebben we brede opklaringen vanuit het westen die we te danken hebben aan een uitloper van een hogedrukgebied die komende nacht over de provincie trekt. Omdat er weinig wind staat kan er nevel of laaghangende bewolking ontstaan. Ook wordt het vannacht koud, de temperatuur kan dalen tot aan het vriespunt aan de grond.

Zaterdagochtend kan er nog wat nevel of laaghangende bewolking zijn die redelijk snel verdwijnt en dan komt de zon te voorschijn. In de loop van de middag komt er hoge bewolking over de kop van Overijssel die ’s avonds dikker wordt en dan kan er regen vallen. De wind uit een zuidoostelijke richting trekt ‘s middags aan, naar een matige wind, windkracht 3 tot 4. De middagtemperatuur is rond de 13 graden.

Zondag trekt het regengebied via het noordoosten het land uit. In de ochtend hebben we te maken met veel bewolking. ’s Middags komt er van uit het zuidwesten meer opklaringen en krijgt de zon meer ruimte. De temperatuur is rond de 15 graden. En de wind komt uit het zuiden en is een windkracht 2 tot 3.

En op maandag hebben we een heerlijke voorjaarsdag met veel zon en temperaturen rond de 18 graden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500