Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Thuissucces voor Henniphof en Slurink

Geplaatst op: 10 april 2016

Hippisch Centrum Zwartwaterruiters organiseerde afgelopen weekend een dressuurwedstrijd voor paarden. Dressuuramazones Erika Henniphof en Giovanna Slurink waren hier beiden succesvol en wonnen de eerste prijs.

Erika Henniphof ging met haar paard Enouk van start in de klasse B. De combinatie reed twee nette proeven en kreeg van de jury mooie scores van 205 en 198 punten. Met dit resultaat legden Erika en Enouk beslag op de eerste en tweede prijs.

In de hogere klasse M2 kwam Giovanna Slurink aan start met haar paard Dievittorio. De combinatie reed twee goede proeven en de jury beloonde haar met 186 en 186,5 punt. Hiermee namen Giovanna en Dievittorio de eerste en derde prijs mee naar huis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500