Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie waarschuwt gebruikers Groene Steeg

Geplaatst op: 12 april 2016

De politie waarschuwt automobilisten dat de Groene Steeg alleen voor bestemmingsverkeer is bedoeld. Blijkbaar gebruiken veel bestuurders deze weg. “Kies een andere route en bespaar 90 euro…”, zegt wijkagent Jochem Schreurs op twitter.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Politie waarschuwt gebruikers Groene Steeg

  1. verbaasd schreef:

    Wat een onzin weer! Ze moeten blijkbaar ergens het geld vandaan halen?! Gaan ze elke bestuurder, fiets auto brommer etc staande houden en vragen waar ze heen gaan? BELACHELIJK!!! Ga iets nuttigs doen voor deze maatschappij: Boeven vangen ofzo

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500