Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Johannes Calvijnschool wint schoolvoetbal

Geplaatst op: 14 april 2016

Foto's: Erik en Jeroen Eenkhoorn

De Johannes Calvijnschool heeft het schoolvoetbal 2016 bij de prestatieteams gewonnen. De school kreeg om iets over 20.00 uur de cup met de grote oren uitgereikt.

De finaleavond werd opnieuw onder ideale omstandigheden afgewerkt. De parkeerplaats van Sportclub Genemuiden stond werkelijk bomvol met auto’s en fietsen. En op de velden was het enthousiasme weer even groot. Ook onder de verliezers trouwens, zoals groep 8 van de Maarten Lutherschool. Dat team is al zes jaar bij elkaar, maar verder dan één doelpunt zijn ze nooit gekomen. Ook dit jaar gingen alle wedstrijden verloren.

“We vinden dat toch ook wel een bijzondere prestatie; altijd verliezen en toch elk jaar weer vrolijk meedoen. Zo laten ze zien dat meedoen belangrijker is dan winnen. We hebben veel respect voor de manier waarop deze klas altijd weer vol goede moed meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi”, zegt een van de ouders.

Pieter Polman sprak dit team ook:

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500