Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Netjes en Heutink stoppen bij Sportclub

Geplaatst op: 14 april 2016

Arjan Netjes en Karlo Heutink stoppen bij Sportclub Genemuiden. Netjes kan voetballen op niveau niet langer met zijn werk combineren en Heutink niet meer met zijn studie. Drie A-junioren stromen door naar de eerste selectie. Dat zijn Rick Doorn, Frank Jansen en Rik van Dalfsen.

Karlo Heutink heeft 1 seizoen deel uitgemaakt van de selectie, en heeft tot nu toe 9 wedstrijden gespeeld in het eerste. Door zijn studie in Enschede heeft Karlo besloten te stoppen met voetballen op het hoogste niveau.
Arjen Netjes heeft na meerdere gesprekken aangegeven, de combinatie van voetbal en een uitdagende baan steeds moeilijker te vinden. Hij heeft uiteindelijk gekozen zijn maatschappelijk carrière prioriteit te geven en te stoppen met voetballen in onze eerste selectie. Arjen heeft op dit moment 243 wedstrijden in onze hoofdmacht gespeeld, waarin hij 5 keer wist te scoren. Hij geeft aan zeker niet te vertrekken bij SC Genemuiden, want naast voetballen was hij al betrokken bij het jeugdbestuur en Rabo Voetbalschool. Hier zal hij zich ook zeker voor blijven inzetten in de toekomst.

Gepubliceerd door Erik Driessen

4 thoughts on “Netjes en Heutink stoppen bij Sportclub

 1. Supporter schreef:

  Het ziet er goed uit drie jongens uit de A1 bij de selectie mooi dat deze jongens een kans krijgen ,nu nog een of twee jongenens uit het tweede erbij die ook een kans moeten krijgen .Maar ik denk toch echt dat er een goede spits bij moet komen ,een die garant staat voor minimaal 18 doelpunten maar dat is onze tc wel toevertrouwd die zullen die zelfde fout of moet ik zeggen blunder niet maken als deze afgelopen winter toen hadden ze een goede spits moeten halen,dan hadden we niet in die situatie gestaan waar we nu staan ,maar waren we al lang veilig geweest !!!

 2. genemuiden schreef:

  de zoveelste blunder van de tc mensen of supporters sta op dit gaat iet goed we gaan be quick achterna en whc

 3. Supporter schreef:

  Blijven er nog wel spelers over? Met al respect , tc dit kan toch niet, jullie komen ongeloofwaardig over? 3 a junioren toevoegen …… In mijn ogen goed hoor, maar breng ze langzaam! Haal svp zsm 3 spelers erbij die een echte meerwaarde zijn! Anders d
  Spelen we volgend jaar (als het dit jasr niet is ) 1 e klas!
  Er is in mijn ogen nog gern 1 topper gehaald! Wordt nu tijd!!
  Spelers uit de a jeugd prima , maar hebben zeker 2 jawr nodig om aan de senioren vb te wennen!
  Haal toppers svp, anders gaat ons mooie sc naar de filistijnen

 4. Anto schreef:

  Genemuiden moet wel spelers halen niet met a1 jeugd kan toch niet ( bequick van Zwolle)

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500