Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Netjes en Heutink stoppen bij Sportclub

Geplaatst op: 14 april 2016

Arjan Netjes en Karlo Heutink stoppen bij Sportclub Genemuiden. Netjes kan voetballen op niveau niet langer met zijn werk combineren en Heutink niet meer met zijn studie. Drie A-junioren stromen door naar de eerste selectie. Dat zijn Rick Doorn, Frank Jansen en Rik van Dalfsen.

Karlo Heutink heeft 1 seizoen deel uitgemaakt van de selectie, en heeft tot nu toe 9 wedstrijden gespeeld in het eerste. Door zijn studie in Enschede heeft Karlo besloten te stoppen met voetballen op het hoogste niveau.
Arjen Netjes heeft na meerdere gesprekken aangegeven, de combinatie van voetbal en een uitdagende baan steeds moeilijker te vinden. Hij heeft uiteindelijk gekozen zijn maatschappelijk carrière prioriteit te geven en te stoppen met voetballen in onze eerste selectie. Arjen heeft op dit moment 243 wedstrijden in onze hoofdmacht gespeeld, waarin hij 5 keer wist te scoren. Hij geeft aan zeker niet te vertrekken bij SC Genemuiden, want naast voetballen was hij al betrokken bij het jeugdbestuur en Rabo Voetbalschool. Hier zal hij zich ook zeker voor blijven inzetten in de toekomst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500