Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open dag van de hengelsportvereniging

Geplaatst op: 14 april 2016

Hengelsportvereniging Het Zwartewater houdt zaterdag een open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur is er veel te beleven in het gebouw van de ijsbaan. Er is bijvoorbeeld uitleg over roofvissen en witvissen. Jongeren tussen 5 en 13 jaar krijgen een gratis jeugdvergunning.

Verder zijn er verschillende opstellingen met vismateriaal en er zijn mooie prijzen te verdienen met visspelen. Verder kan ook de vispas worden opgehaald of aangevraagd.  “Op deze inloopdag verwelkomen wij graag alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s uit Genemuiden.De vele vrijwilligers staan klaar om u meer te vertellen over de hengelsport”, aldus de vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500