Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mijn Lied avondvullend programma

Geplaatst op: 15 april 2016

Het Leerhuis organiseert in samenwerking met het Evangelisch Werkverband een avondvullend muziekprogramma : Mijn lied! Deze avond wordt gehouden op 11 mei in de Ontmoetingskerk in Hasselt en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur ). Entree : gratis.

Onder leiding van Martin Brand en Henk Doest komen inspirerende geloofsverhalen naar voren. Een avond met humor, veel verschillende muziekstijlen en vooral ontmoeting en inspiratie!

“We nodigen u van harte uit om naar deze avond te komen en uw liedje(s) op te geven. Dat kan via www.mijnlied.nu.  U heeft vast zelf ook een lied (psalm, gezang of een ander lied) dat u raakt. Misschien al jarenlang hetzelfde, of pas geleden een schitterend lied ontdekt dat past(e) bij uw situatie of precies verwoord wat u zelf niet onder woorden kon brengen. Dat lied en het verhaal er achter zoeken wij! Uw liedjes en verhalen maken het programma!”, aldus de organisatie.

“De opgegeven liederen worden dan uitgewerkt in een ‘concert’. Het is dus belangrijk dát u ook uw lied opgeeft! Dit kan tot en met 2 mei.  Wilt u een indruk van een avond “Mijn Lied”? Surf naar mijnlied.nu.”

Mocht het niet lukken om via de site het lied op te geven of heeft u andere vragen, neem contact op met: Gerolf@ewv.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500