Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wagenbouwers (bijna) klaar voor Koningsdag

Geplaatst op: 15 april 2016

Foto's Joke Veldman

Over anderhalve week is het Koningsdag. En dus worden in loodsen, schuren en scholen keihard gewerkt aan een mooie wagen voor de allegorische optocht. Joke Veldman ging op onderzoek uit en doet verslag van de vorderingen van de noeste arbeiders.

Dat viel overigens nog niet mee, maar na wat speurwerk vonden we toch een aantal plekken waar ouders aan het werk waren. In loodsen, scholen of in schuren bij de koeien… maakt niet uit waar, want iedereen is blij met een plekje, omdat het dit jaar weer vreselijk moeilijk was om een locatie te vinden. Er moest veel gezaagd, geschilderd, geplakt en kleding gemaakt worden.

En dit alles natuurlijk in het diepste ‘geheim’, want niemand mocht iets van elkaar weten. Foto s maken oke, maar wel alles ‘geheim houden’. Het zijn foto s geworden van kleine details over grote wagens , en op koningsdag zult u dit zeker herkennen! Het belooft weer een prachtige optocht te worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500