Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Samenkomst Leger des Heils

Geplaatst op: 15 april 2016

Op 24 april houdt het Leger des Heils om 17.00 uur een dienst in de Overtoom. Het thema is: ‘Duizenden preken-wat deed het met je?’ Veel van ons gaan jaar in jaar uit naar een kerk of gemeente en hebben inmiddels al duizenden preken gehoord. Wat heeft dat in je leven veranderd? ‘

Geloven komt door het horen van het Woord’. Het is belangrijk dat het Woord van God op een juiste wijze word gebracht, maar even belangrijk is dat er met aandacht wordt geluisterd. Indien beide het geval zijn, gebeuren er bijzondere dingen in het leven van mensen. Luitenant Aalt Fikse uit Kampen zal de dienst leiden. Er is ook gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. De samenzang zal begeleidt worden door Jenny Westerhuis op de piano.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500