Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Briëtt Breman wint in Zwolle

Geplaatst op: 17 april 2016

Briëtt Breman was erg succesvol op een dressuurwedstrijd in Zwolle voor pony’s. Anne-jet Harms was vorige week zaterdag succesvol tijdens een springwedstrijd voor pony’s.
Briëtt Breman kwam in de klasse B categorie C/D aan start met haar nog jonge pony Golden Boy. De combinatie reed twee goede proeven en de jury beloonde haar met een mooie score van 189 en 194 punten. Met 194 punten won zij de eerste prijs.
Anne-jet Harms is op zaterdag 9 april jl. afgereisd naar een springwedstrijd in Putten. Met haar pony Navarre’s Bandit zette Harms in de klasse B categorie C een nette en foutloze ronde neer. Met dit resultaat nam zij de tweede prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500