Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Druk in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 17 april 2016

Komende tijd zijn er extra activiteiten in t Olde Staduus. Allereerst is er woensdagavond 20 april een gezellige avond voor de vrijwilligers en medewerkers.

Zaterdag 23 april worden de openingstijden van de winkel en het tourist info punt verruimd, ze zijn zowel ’s morgens als ’s middags geopend. Extra tijd om eens te komen kijken naar de streekproducten, de zelfgemaakte bankjes etc. van steigerhout, misschien staat er op de aanbiedingentafel wel iets wat u heel goed uitkomt, aanbiedingen dus goedkoop! Advocaat is er  voor de feestdagen. Leuke corsages. Kom langs, de koffie en thee staat klaar. En u kunt meedoen om een tas te winnen gevuld door de Boni.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500