Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed gevulde outlettent

Geplaatst op: 17 april 2016

Komende zaterdag is er voor het eerst weer een outlet in de feesttent van de Oranjevereniging. In totaal doen daar twaalf winkeliers uit Genemuiden aan mee. Ze komen uiteraard met stuntaanbiedingen, mooie koopjes en andere aantrekkelijke artikelen.

Eind deze week staat de feesttent op het Havenplein. Lang was daar op de zaterdag voor Koningsdag een outlet van Genemuider winkeliers. Dat evenement ging de laatste jaren op in de kunstmarkt, nu is de tent weer het decor voor een dagje koopjesjagen.

Deelnemers zijn dit jaar De Groene Lantaarn, Pand 21, Anna’s Mode, HEMA, Fenny Jo, Flier Sport en Fashion, Hilleen Mode en Kitsch en Koters. Nagelstudio Jerney is aanwezig om nagels te lakken en Bij Sigrid zorgt voor een aangename theeschenkerij.

De outletdag is van 10.00 tot 16.00 uur. Het Havenplein is in het centrum van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500