Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger Eenkhoorn rijdt met Mark Tuitert

Geplaatst op: 18 april 2016

Rutger Eenkhoorn en Olympisch kampioen Mark Tuitert staan woensdagavond om 20.00 uur, aan de start in Almere tijdens de KWF skeelermarathon. Ze zullen in eerste instantie NPO 2 dj Bert Haanderikman een clinic geven en andere deelnemers ondersteunen, daarna rijden ze zelf nog hun ronden voor het goede doel.

Om 20.30 uur begint de live tv uitzending op NPO 1 en staat radio NPO 2 de hele dag in het teken van de KWF marathonweken. De zender doet ook live verslag van de skeelermarathon. De finish is om 21:30 uur in de live uitzending.

Mensen die Rutger nog willen steunen, kunnen via zijn actiepagina acties.kwf.nl en dan Rutger Eenkhoorn invullen een kleine bijdrage storten. Ook kun je een sms sturen, stuur `KWF`naar 4333 (eenmalig € 3,-)
Ben je in de buurt van Almere en wil je Rutger aanmoedigen? Het evenement is op het plein van de schouwburg van Almere.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500