Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Delta-pand wordt weer showroom

Geplaatst op: 21 april 2016

Foto: © Lamco de Vries

Lamco de Vries heeft het voormalige Delta-pand op de Kamperzeedijk weer aangekocht. Dat zal vanaf volgende week dienst doen als magazijn voor de Showmagazijnvestigingen in Zwolle, Hoogeveen en Dronten. Het is de bedoeling dat er weer een showroom komt, waar klanten vanaf de tweede helft van dit jaar terecht kunnen voor keukens, badkamers en woonvloeren.

“Internet is niet meer weg te denken en klanten willen ook nog steeds netjes en deskundig geholpen worden. Doordat we de kosten laag houden kunnen we de internetprijzen hanteren”, laat De Vries weten. “We maken dus daarom geen (overbodig) luxe showroom, hebben geen telefoniste of receptioniste en geen vier soorten koffie.”

Wat er wél te krijgen is, volgens de ondernemer, is: deskundig advies. “We maken een 3D-ontwerp en kunnen, indien gewenst, alles van A tot Z vakkundig installeren. Kortom, de service van een luxe showroom met de internetprijs.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500