Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HIP en Groot Koerkamp ook in de tent

Geplaatst op: 21 april 2016

Ook Bakker Groot Koerkamp is zaterdag aanwezig in de outlet in de feesttent. De Echte Bakker heeft zich deze week nog aangemeld. Bovendien ontbrak in de eerdere berichtgeving HIP. Ook de kledingzaak is present op het Havenplein. Daar is voor het eerst sinds jaren komende zaterdag weer een outlet.

Deelnemers zijn dit jaar De Groene Lantaarn, Pand 21, Anna’s Mode, HIP, Groot Koerkamp, HEMA, Fenny Jo, Flier Sport en Fashion, Hilleen Mode en Kitsch en Koters. Nagelstudio Jerney is aanwezig om nagels te lakken en Bij Sigrid zorgt voor een aangename theeschenkerij.

De outletdag is van 10.00 tot 16.00 uur. Het Havenplein is in het centrum van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500