Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans werkt samen met DAF Nederland

Geplaatst op: 21 april 2016

JobTrans heeft een overeenkomst afgesloten met DAF Nederland. Het bedrijf uit Genemuiden gaat vanaf heden diverse trainingen verzorgen voor de klanten van DAF Nederland. Klanten van DAF die een nieuwe truck aanschaffen, krijgen hierbij een training aangeboden. JobTrans gaat deze trainingen voor DAF uitvoeren.
Tevens heeft JobTrans ervoor gekozen om 2 nieuwe DAF trucks aan te schaffen. Op 21 april jongstleden is de eerste truck afgeleverd, in de loop van mei aanstaande wordt naar verwachting de tweede truck afgeleverd. Door het vernieuwen en uitbreiden van ons wagenpark is JobTrans in staat haar klanten nog beter te bedienen en is de klant verzekerd van een kwalitatief hoogstaande opleiding op het meest moderne materiaal.

Beide trucks beschikken over een zuinige Euro 6 motor en zijn uitgerust met de meest moderne en geavanceerde apparatuur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500