Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Chouffies naderen ontknoping

Geplaatst op: 23 april 2016

D-day nadert voor de Chouffies. Vier punten zijn voldoende in de laatste twee wedstrijden om de derde titel in vier jaar te behalen. Maar volgende week wacht wel Staphorst en dat gebeurt ook nog eens op hun terrein. Oud-koploper De Weide ging daar onlangs de bietenbrug op, dus de Chouffies zijn gewaarschuwd.

Mocht dit zonder kleerscheuren aflopen en De Weide doet ook zijn plicht dan kan Sportclub een weekje later met de platte karre rond. Echter ook op zaterdag 7 mei wacht nog een lastig obstakel. De Sluziger jochies van de overkant van het Zwartewater zullen dan namelijk een poging doen om tegenstand te bieden.

Afgelopen zaterdag was een walk-over. Olde Veste speelde voor rust best aardig, maar kwam na rust als een dweil uit de kleedkamer. Sportclub profiteerde optimaal en schoot aardig uut de sloffen, eindstand 8-1.
Hopelijk niet teveel kruid verschoten en zit er nog genoeg in het vat voor volgende week. “Lezers, mocht u niet afreizen naar het verre Drachten, laat u dan zien in Staphorst. Na afloop staat de trekker klaar en er is genoeg plaats op de platte kar voor alle Kabouter-liefhebbers. Tot dan om half één op Sportpark het Noorderslag”, zo is te lezen in een persbericht.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500