Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge badmintonners in het zonnetje

Geplaatst op: 24 april 2016

Zaterdag 23 april heeft het mini-team en nog enkele jeugdleden van badmintonvereniging Genemuiden meegedaan aan het eindtoernooi van de Mini/Maxi competitie, welke gehouden werd in sporthal de Citadel te Dedemsvaart. In totaal 85 jeugdspelers van diverse badmintonverenigingen hebben met veel plezier hun wedstrijden gespeeld.

Na afloop kregen de jeugdspelers een medaille voor hun inzet. Daarnaast werd het team van Genemuiden nog even in het zonnetje gezet, zij zijn in het seizoen 2015-2016 namelijk kampioen geworden in de mini-competitie en mochten de beker in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500